De juiste glijmiddel kopen op Condoom.nl

Tijdens een vrijpartij wil je natuurlijk dat beide personen evenveel genot ervaren. Soms lukt dit echter niet. Het kan namelijk soms zo zijn dat het niet helemaal lekker loopt. Dit kan zijn omdat het niet vochtig genoeg is. Wat je dan kunt doen is glijmiddel aanbrengen. Dit zal ervoor zorgen dat het allemaal iets soepeler zal gaan lopen en het dus ook beter zal aanvoelen. Wanneer het niet goed glijdt kan dit pijn doen en zelfs voor irritatie rond de geslachtsdelen zorgen. Een plek waar je deze glijgel kunt kopen is Condoom.nl. Zij hebben hier een zeer ruim assortiment aan glijmiddelen. Zo heb je middelen met een smaakje zodat het bij de orale seks beter proeft, maar er zijn ook glijgels die er voor zorgen dat alles nog intenser laat voelen. Zoals de naam van de website doet verklappen hebben ze hier meer dan alleen glijgel. Zo hebben ze ook natuurlijk condooms, maar ook dingen zoals seksspeeltjes en zwangerschapstesten.

Verschillende soorten glijgel

Er zijn natuurlijk verschillende soorten glijmiddel. Een van de soorten is zojuist al een keer aangekaart en dat is de middelen met smaak. De soorten smaken die ze op Condoom.nl verkopen zijn onder andere aarbei, bosbes, chocola en mint. Ze hebben nog een aantal andere smaken maar wat ze ook hebben is een zaaddodende pasta. Zoals de naam doet zeggen vermoord dit het zaad. Dit kan dus een zwangerschap voorkomen. Het gebruik van dit middel kan ook terwijl je zwanger bent, dus daar hoef je je dan geen zorgen om te maken. Glijmiddel kan op 3 manieren worden gemaakt; op oliebasis, op siliconen basis en op waterbasis. Het voordeel van een middel op waterbasis is dat deze gemakkelijk is schoon te maken maar ook kan opdrogen. Een middel op siliconen basis zal niet opdrogen maar omdat deze dus niet op waterbasis is kan deze moeilijk schoon te maken zijn. Een middel op oliebasis zal er ook goed voor zorgen dat het allemaal goed glijdt maar die blijft lang vettig en is ook lastig schoon te maken. Welke je dus het beste kunt gebruiken is volledig naar persoonlijke voorkeur.

Waar moet je opletten?

Het is belangrijk dat je wel geschikte glijmiddel koopt. Het kan namelijk zo zijn dat bepaalde glijmiddel de condoom kan aantasten en dat deze dus kan gaan scheuren. Zo loop je niet alleen kans op soa’s maar kun je ook onverwachts in verwachting zijn van een kind. Daarom kun je op Condoom.nl kijken of de glijmiddel geschikt is voor jou en jouw condooms. Als je vegan bent moet je er ook opletten dat je dus een glijgel koopt die geen dierlijke producten bevat. Zo kan iedereen dus genieten van veilige seks.