Ga voor een zakelijke vorm van leasen dat bij jouw bedrijf past

Het hebben van een auto is voor veel mensen erg belangrijk. Dankzij een auto kan je namelijk op een relatief simpele manier van A naar B komen. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor het gebruiken van een auto. Uiteraard zijn er ook kosten die hierbij komen kijken. Het is dan ook belangrijk om daar rekening mee te houden. De kosten van een auto verschillen echter wel per type auto waar je voor kan kiezen. Gelukkig is het in de meeste gevallen goed mogelijk om een auto te vinden waar je iets mee kan. Ook voor bedrijven is het vaak verstandig om te kiezen voor een auto. Hierdoor is het voor het personeel simpeler om zichzelf te vervoeren tijdens het werk. Ieder bedrijf zal echter een ander type auto nodig gaan hebben. 

 

Financial leasen

Daarbij is het ook nog eens mogelijk om te kiezen voor het kopen van een auto of om een auto te leasen. Het leasen van een auto kan op zakelijk vlak erg handig zijn. Zo kan je een auto gebruiken met het bedrijf, zonder dat je het voertuig zelf moet kopen met een hoge aanschafprijs. Daarbij zijn er verschillende varianten van leasen waar je op zakelijk vlak voor kan kiezen. Een financial lease is onder andere een optie waar je als bedrijf voor kan gaan. Deze vorm van leasen is voor veel bedrijven een zeer prettige optie. Wanneer je kiest voor een financial lease zal je de auto namelijk kunnen gebruiken op met het voertuig. Bovendien kan je binnen deze lease kiezen uit verschillende varianten van de auto’s. Hierdoor vind je met jouw bedrijf altijd wel een prettige auto die je kan gebruiken. 

 

De occasions

Het is met een bedrijf mogelijk om een nieuwe auto aan te schaffen bij het leasen. Wanneer je de kosten iets meer wilt drukken met de onderneming is het tevens een optie om te gaan voor een tweedehands auto die je kan leasen. Dit wordt vaak ook wel omschreven als een occasional leasen. Met occasion leasen kies je voor een leaseauto die niet nieuw is. vaak betekent dit ook meteen dat je minder maandelijkse kosten kwijt zal zijn aan het leasen van dit voertuig. Op financieel vlak kan dit dan ook een fijne optie zijn voor verschillende bedrijven. Ook is het fijn dat deze auto’s relatief snel te leveren zijn doordat je niet te maken hebt met nieuwe voertuigen. Daarom kan het voor een bedrijf prettig zijn om te kiezen voor een occasional lease.