Met SAP business one houd je de controle!

Wanneer je een bedrijf hebt dat zaken produceert voor andere bedrijven, dan is er een ding dat je absoluut niet kunt gebruiken. Onduidelijkheid. Je moet in zo'n geval altijd precies weten welke afdeling waar mee bezig is en hoe lang dit nog gaat duren. Op het moment dat je het overzicht kwijt bent, raak je ook je klanten kwijt. Zo simpel is het. Maar hoe zorg je er nu voor dat alles altijd voor iedereen in je bedrijf duidelijk is? Je kiest voor SAP business one. De software van SAP business one maakt dat je beter kunt plannen en dat processen beter op elkaar aansluiten.

Geen onaangename verrassingen meer met SAP business one

Natuurlijk loopt ieder bedrijf wel eens tegen problemen aan. Een machine die er zomaar mee stopt of een griep- of coronagolf onder je personeel. Maar dan nog is het belangrijk dat de verschillende afdelingen met elkaar blijven communiceren. Dit kan door middel van SAP business one en MRP maakindustrie. Je wilt hier vast meer informatie over voor je SAP business one bestelt. Het is dan slim om een gratis, vrijblijvende demo aan te vragen. Je zult zien dat SAP business one ook voor jouw bedrijf zeer waardevol kan zijn.

Weg met alle losse briefjes

Vroeger, maar nog niet eens zo heel lang geleden, werkten bedrijven allemaal met planborden met daarin verschillende kleuren kaarten. Aan de kleur van de kaart kon je zien hoe hoog de prioriteit van een bepaalde opdracht was. Maar het gevaar was wel dat een opdracht op een verkeerde kleur kaart kreeg en daardoor te lang bleef liggen. Ook waren deze kaarten met enige regelmaat op én had je managers die al hun opdrachten prio 1 gaven. Door te kiezen voor een overzichtelijk online systeem ben je al snel van al deze problemen af. Je kunt nog wel zaken voorrang geven, maar niet meer ál jouw zaken, zonder overleg, voor laten gaan.

Duidelijk waar de inzet nodig is

Dankzij dit systeem wordt plannen een stuk gemakkelijker, ook voor de lange termijn. Zo kun je nog beter omgaan met ziektevervanging en vakantieperiodes. Ook valt nu beter in te plannen wanneer bepaalde machines onderhoud nodig hebben en dit ook daadwerkelijk kunnen ondergaan. Geen verrassingen meer met een klus tussendoor die niet gedaan kan worden vanwege een personeelstekort of een machine die niet beschikbaar is. Je kunt je klanten hierdoor ook exact laten weten wanneer ze hun bestelling kunnen verwachten. Dat zijn, zo even opgesomd, wel de grootste voordelen.