Dromen van een nieuwe garderobe!

0
203

Als ik even niets te doen heb (of last heb van studie-ontwijkend gedrag) hou ik ervan om alvast te dromen van een nieuwe garderobe. Vaak fantaseer ik over welke outfit ik voor een bepaalde gelegenheid ga kopen of welke nieuwe items ik voor het volgende seizoen wil aanschaffen. Niks leuker dan eeuwig surfen op het web om de perfecte kleding, schoenen en accessoires te vinden! Maar, er zijn wel een aantal dingen waar ik bij deze zoektocht op let. En deze wijsheden wil ik natuurlijk graag aan jullie meegeven. Hieronder lees je de drie dingen waar ik op let als ik droom over een nieuwe garderobe:

Merk 

Allereerst let ik wel een beetje op het merk waarvan de kleding is. Niet alleen omdat (bepaalde) merken tegenwoordig weer helemaal hip zijn, maar ook omdat merkkleding vaak toch kwalitatief beter is. Twee merkitems die ik bijvoorbeeld op mijn wishlist heb staan zijn een Gucci trui en een Dsquared2 pet. En deze zijn ook nog eens super hip! Ook een aanrader als je een wat duurder cadeautje voor iemand wil kopen. Want met deze twee cadeaus maak je zeker iemand blij. 

Trend

Daarnaast let ik ook op de trends van het moment. Deze verschillen natuurlijk per seizoen en de trends zie je vaak eerst bij de wat duurdere merken. Ik wil graag vooruit lopen op de trends, dus probeer ze vooraf al bij de dure merken te spotten. Soms koop ik ze bij het merk zelf, maar dat is natuurlijk wel een hele investering. Of ik probeer ze zelf na te maken, met mijn eigen naaimachine of bijvoorbeeld door deze trend te zoeken in vintage items. Vaak zijn namelijk de trends van nu ook trends geweest tientallen jaren geleden! Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je gewoon draagt wat je leuk vindt. Je hoeft echt niet alle trends te volgen, want dan ben je ook niet meer uniek. En als je een geheel andere stijl hebt dan de trends van het moment, vind ik dat alleen maar heel cool.

Prijs! 

En tot slot let ik natuurlijk heel erg op de prijs. Zelf ben ik een student, dus heb ik niet een mega groot inkomen. Ik vind het leuk om voor merkitems, die vaak ook trends zijn op dat moment, een tijdje te sparen. Dan voelt het echt als een cadeautje voor jezelf om te kopen! Als je hier ook van houdt, dan is een tip om op een website te kijken waar je prijzen kunt vergelijken, zoals bijvoorbeeld kledingkopen.nl. Hier kan je zien waar je het item kunt scoren voor de beste prijs!