Droom jij ook van een mooie auto?

0
574

Wie droomt er nou niet van rijkdom, dure spullen en mooie auto’s?! Ik in ieder geval wel. Het lijkt me geweldig om als ik later het geld er voor heb mijn droomauto te kunnen kopen. Dit voelt misschien als een verre droom voor mij en vele van jullie. Maar gelukkig is dit doel dichterbij dan je misschien zou denken. Je kunt namelijk door mijn drie tips binnen no-time jouw droomauto aanschaffen. Ik heb daarom voor jullie allereerst een tip over hoe je zo goedkoop mogelijk een droomauto kunt krijgen, een tip hoe je zo makkelijk mogelijk geld kunt besparen (zodat je snel genoeg geld hebt voor die mooie auto) en een tip over hoe je zo goedkoop mogelijk kunt rijden. Lees snel hieronder de tips! 

Tip 1: goedkoop je droomauto

Mijn eerste tip gaat over hoe je zo goedkoop mogelijk jouw droomauto in bezit krijgt. Veel mensen denken namelijk dat een auto kopen helemaal het einde is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een auto kopen kost namelijk veel geld en je moet in 1 keer een erg groot bedrag op tafel leggen. Helemaal niet zo ideaal dus! In plaats van een auto kopen, kun je ook een auto leasen. Een lease.auto brengt veel voordelen met zich mee die je niet hebt als je een auto koopt. Een auto leasen zorgt er namelijk voor dat je niet in 1 keer dat bedrag hoeft neer te leggen, maar toch je droomauto kunt rijden! En daarbij komt er nog veel meer service bij kijken zoals onderhoud, pechhulp, verzekering, enzovoort. En als je een eigen bedrijf hebt is financial lease ook nog een optie. Kijk dus goed naar de mogelijkheden en wie weet rijd jij over een paar dagen al in je droomauto…

Tip 2: makkelijk geld besparen 

Mocht je toch liever een auto willen kopen, dan heb ik ook nog wat tips om makkelijk geld te besparen. Mensen denken namelijk dat sparen heel moeilijk is, maar dat hoeft het niet te zijn. Het vergt alleen wat extra moeite, tijd en energie. Mijn eerste tip is om je boodschappen eens bij te gaan houden. Hou eerst eens bij wat je normaal ongeveer uitgeeft en probeer de weken daarna zo goedkoop mogelijk je boodschappen te doen. Wat je overhoudt kun je allemaal aan de kant zetten! En ik durf te wedden dat dat best een bedrag is als je er eens bewust op gaat letten. Daarnaast kan je bijvoorbeeld in plaats van uiteten gaan, eens een dinertje thuis houden. Een keer een movienight thuis houden, in plaats van de bioscoop. En als je deze ‘besparingen’ allemaal opzij zet heb je binnen no-time die auto verdiend! 

Tip 3: goedkoop rijden

Tot slot wil je natuurlijk, als je die auto eenmaal hebt kunnen kopen of leasen, ook dat je hierin kunt blijven rijden. En niet dat je hem weer moet inleveren omdat je niet genoeg geld meer hebt. Dit kan als je zo goedkoop mogelijk rijdt! Hoe dan? Allereerst kun je goed opletten welke brandstof je koopt en waar, want dit kan behoorlijk schelen. Daarnaast kun je ook grote reparaties voorkomen door je auto goed te onderhouden. Tot slot kun je zuinig rijden door zoveel mogelijk gebruik te maken van cruise control of eco modus, rustig te rijden en afstand te houden in files. Succes!