Een lening voor uw bedrijf

0
323

Een eigen zaak hebben geeft al genoeg stress en moeilijkheden. Een belangrijk onderdeel van deze stress is geld. Voor als beginnende eigen zaak heb je geld nodig, en is het niet altijd even makkelijk om dit aan het begin van je onderneming te hebben. Gelukkig is het mogelijk om, online, zakelijk geld bij te lenen. Dit is heel erg fijn wanneer je net even wat meer liquide middelen nodig hebt voor je zaak, maar geen tijd hebt om deze liquide middelen te vergaren. Een zakelijke lening is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. We hebben het dan niet alleen over de grootte van de lening, maar vaak ook de voorwaarden die aan de lening verbonden zijn. Gemiddeld is een zakelijke lening tussen de 5000 euro en de 250.000 euro. Het is al goed mogelijk om in ons moderne tijdperk binnen 24 uur een zakelijke lening te verkrijgen. Een aantal uitgangspunten voor een zakelijke lening is dat de looptijd, die afhangt van de hoogte van de financiering, tussen de drie maanden en de 24 maanden ligt. Hierbij kan worden gedacht aan een rente die start bij ongeveer 1,5% rente per maand.

Online regelen

Zoals in de inleiding werd genoemd heb je als beginnende of gemiddelde eigenaar van een eigen bedrijf genoeg te doen. Een financiering moet dan snel geregeld zijn. Snelle dingen gaan vaak ongecontroleerd. Het is dus belangrijk dat de financiering snel maar goed verloopt. Veel banken verlenen niet meer zulke snelle service. Dit is te wijten aan het langzame aanvraagproces. Dit kan vaak weken duren. Als eigenaar van een bedrijf heb je het geld sneller nodig. Het is namelijk ook goed mogelijk dat je wil investering met een zakelijke lening. Online zijn er voor veel opties zakelijke leningen te verkrijgen. Het kan gaan om het betalen van debiteuren, een nieuwe inventaris, marketing van je bedrijf of nieuwe machines. Maar ook een verbouwing van een bedrijfspand komt hiervoor in aanmerking.

Voorwaarden

Om het proces van zakelijk lenen gecontroleerd te laten verlopen hangen er een aantal voorwaarden aan. Als eerste moet u natuurlijk zijn ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Ook moet u al minimaal 1 jaar in uw bedrijf zitten. Dit is van belang, want dan kan de jaar rekening van uw bedrijf worden bekeken en dus ook het vertrouwensniveau. Hierbij is het belangrijk dat de jaaromzet minimaal 50.000 is. Als laatste wordt er gecontroleerd of u in bezit bent van een zakelijke bankrekening waar de zakelijke lening op kan worden gestort.