Geen onderhoud meer aan je hout

Het hout in je woning is onderhevig aan veel onderhoud. Eens in de vier jaar heeft het houtwerk een flinke schilderbeurt nodig. Houtrot, scheuren en uitzetten liggen op de loer en zeker in je huis wil je dit te allen tijde voor zijn. Je voordeur is immers het visitekaartje van je woning en moet er dus netjes en verzorgd uitzien. Al dit onderhoud kan aardig oplopen in de kosten en is bovendien een tijdrovende aangelegenheid. Of je het nu zelf doet, of een vakman inhuurt, het is altijd voordeliger als je niets hoeft te doen. Dus wil je geen omkijken meer naar je deuren en kozijnen, oftewel geen ‘onderhout’ meer? Denk dan eens aan het vervangen van je houtwerk door kunststof exemplaren.

Alle voordelen van kunststof

Wanneer je kiest voor het vervangen van je deuren en kozijnen door kunststof, zul je algauw veel voordelen ervaren. Want naast dat het je veel tijd en geld gaat besparen, zijn er ook andere pluspunten. Zo worden de kunststof deuren en kunststof ramen op maat gemaakt. Inbreken wordt nagenoeg onmogelijk vanwege de inbraakwerende werking en onderhoudsarm. Het materiaal heeft een zeer hoge isolatiewaarde, dus zul je ook gaan besparen op stookkosten. Je kunt kiezen uit 150 verschillende kleuren met mat, metallic en houtnerf en tot slot heb je 15 jaar garantie op de montage, de kleur en structuur.

Breed assortiment

Je voordeur is je entree en hetgeen wat je als eerste ziet als je naar je woning kijkt. Daarom is het belangrijk dat het gemak niet ten koste moet gaan van de uitstraling. Er is dus veel zorg en aandacht besteed om de kunststof voordeur er zodanig uit te laten zien dat die niet van echt te onderscheiden is. Stel zelf je ideale voordeur samen op basis van een deurmodel met diverse panelen, scharnieren en glas. Je kunt kiezen uit mooie sierpanelen, rvs-stroken en maak van je voordeur iets unieks door (figuur)glas toe te voegen. Als je voldoende ruimte hebt aan weerszijden van je deur, kun je ook kiezen voor verlichting boven en naast je voordeur. Alle kleuren en structuren zijn aanwezig, om van jouw deur een waardig visitekaartje te maken.  

Vervang snel je ramen en deuren

Ben je overtuigd van de voordelen die kunststof ramen en deuren te bieden hebben? Maak dan snel een afspraak. Je kunt telefonisch contact op nemen, maar het online contactformulier is ook een mogelijkheid. Je bent van harte welkom in een van de winkels om te praten met een van de experts. Zij kunnen je helpen bij je keuze en hun vakkundige oog laten vallen op wat passend is in jouw woning. Maatwerk en hoogwaardige kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden, dus zij zullen er alles aan doen om die in te zetten tijdens jouw proces naar de juiste aankoop.