Goeie kop met haar

Er zijn een aantal specifieke uiterlijkheden die iemand er jonger of ouder uit kunnen laten zien. Rimpels zijn hier zo’n voorbeeld van. Als je huid onverzorgd is of je hebt wat meer of diepere rimpels kan dit ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan je daadwerkelijk bent. Een trucje wat het tegenovergestelde doet, is een volle kop haar. Toch hebben veel mensen last van haaruitval. Bij de één begint dit al vroeg en bij de ander zet het op een latere leeftijd op. Gelukkig is er wat aan te doen en dat is een haartransplantatie. In deze blog vertel ik je hoe dat in zijn werk gaat en waar je terecht kunt. Lees je mee?

Verzorg je haar of zorg voor haar

Om je haar langer te behouden, kan het helpen om je haar goed te verzorgen. Ook de juiste voeding is van invloed op de kwaliteit van je haar. Natuurlijk kan je haaruitval niet helemaal tegengaan. Als je er aanleg voor hebt, kun je er niet onderuit maar je kan het haar wat je zolang hebt wel beter goed verzorgen. Dit zorgt er namelijk voor dat de boel er mooier uitziet, ook als het wat dunner wordt. Als het moment dan toch echt daar is, kan je altijd kiezen voor die haartransplantatie.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Dat werkt als volgt: je gaat naar een kliniek en daar bespreek je jouw wensen tijdens een intakegesprek. De specialist kan jou dan ook een inschatting geven van het te verwachten resultaat. Wat er tijdens de ingreep gebeurt, is eigenlijk heel simpel. Er worden haarzakjes van elders verplaatst naar het kalende gebied. Deze haarzakjes zijn immuun tegen het hormoon dat zorgt voor haaruitval. Deze haarzakjes sterven dus niet af en daarom kan men een zekerheid en garantie geven op een succesvol resultaat.

Waarom naar Istanbul?

Tegenwoordig gaan mensen steeds vaker naar het buitenland voor dit soort ingrepen. Een haartransplantatie Istanbul is dus helemaal zo gek niet. En die groeiende populariteit is niet voor niets. Dit komt omdat het een stuk voordeliger is. De gebruikte techniek daar is veel efficiënter en sneller. En laten we heel eerlijk zijn: een tripje naar het buitenland nemen we graag voor lief. Op de website van de kliniek Emrahcinik kan je de verschillende pakketten bekijken die zij aanbieden. Daarnaast staan ook de prijzen meteen vermeld. Je weet dus meteen waar je aan toe bent, heel transparant! Nou ja, de website dan. Jouw haardos is straks allesbehalve dat.