Je mag je ook wel voelen als de baas als het gaat om thuiswerken

Je bent het hoofd van de afdeling, misschien wel van het gehele bedrijf. Dan mag je je zo ook echt wel voelen toch? Tuurlijk! En wat helpt daarbij? Als jij op je kantoor zit, en om je heen kijkt, heb je dan soms ook niet het idee dat je wat mist? Misschien een prachtig, bijna luxe te noemen, uitziend bureau? Een bureau waardoor je je echt voelt als een baas.

Chique en strak

Als baas zijnde wil je je uiteraard zo voelen, maar ook wil je dat uitstralen. En hoe doe je dat beter dan met een heerlijk chique en strak uitziend kantoor, een mooi kleurenpalet en een groot directiebureau wat prachtig staat en ook echt de aandacht trekt in de kamer. Een groot bureau met een professionele uitstraling waar je al je spullen op kwijt kan.

Je laptop/computer, je agenda die te allen tijde open moet liggen zodat je kan checken of je niet iets te doen hebt toevallig, je papieren, mappen, telefoon, pennenbakje, en alle andere dingen die je natuurlijk nodig hebt.

Hoe wil je overkomen?

Wil je heel open overkomen op je werknemers en wellicht consumenten die je binnen laat in je kantoor? Ga dan voor een wat zachtere uitstraling, maak gebruik van lichtere kleuren dat geeft een open indruk. Wil je juist iets serieuzer en professioneler overkomen? Ga dan voor een mooie antraciet kleur, of juist een mooie donkerbruine kleur om echt dat donkere aspect op te pakken en over te brengen naar de werknemers en consumenten.

Kijk natuurlijk ook naar wat bij jou past. Kijk of je een hoekbureau wilt hebben of juist een heel breed bureau, wil je er kastjes en lades in hebben? Dan ga je ook alweer naar hele andere modellen kijken. Wil jij echter functioneel ruimte hebben met voldoende zit mogelijkheden? Kijk dan ook naar de stapelbare stoelen.

Het process

Je moet bij het uitkiezen van een directiebureau niet zomaar wat kiezen, het moet volledig bij je passen en bij wat je nodig hebt in je kantoor. Kijk naar wat je werkstijl is, daar kan je al een hele andere keuze door gaan maken, maar ook door de opbergruimte die je nodig hebt, dat vindt je dus terug in de kastjes en lades die je er wel of niet in wilt hebben. Het budget speelt natuurlijk ook een grote rol, als je heel veel wilt voor een wat kleiner budget is de kans op slagen wat lastiger dan bij bijvoorbeeld een ruimer budget en wat minder eisen. Maar al die dingen moet je helemaal baseren op jouw eisen en benodigdheden.