Niet zakelijk maar lekker privé!

Je kent het wellicht wel: private leasen. De manier om een auto te kopen die je wilt zonder dat je daadwerkelijk een grote klap geld kwijt bent in één keer. Vele werkgevers gebruiken private lease om de werknemers te voorzien van een zakelijke auto. Vooral als de werknemers voor hun beroep veel moeten reizen, werkt een private lease auto heel erg voordelig. Niet alleen voor werk, maar tegenwoordig kun je ook een auto leasen particulier. Een auto leasen particulier klinkt dan soms niet voordelig, maar dat kan het zeker wel zijn. Ben je benieuwd wat er zo prettig is aan een auto leasen particulier? Lees dan verder.

Kies maar uit

Met auto leasen particulier is het eigenlijk hetzelfde als een normale auto. Je kunt helemaal zelf kiezen wat voor soort auto je wilt hebben. Hoe moderner en luxer de auto, hoe hoger de prijs per maand zou zijn. Door het auto leasen particulier kun je dus voor een mooie maandprijs rondrijden in je lievelingsauto. Wanneer je net je rijbewijs hebt gehaald, kan een auto leasen particulier je gemakkelijk helpen aan je eerste autootje. Zo hoef je met auto leasen particulier niet direct een super groot bedrag op je bankrekening te hebben staan, maar kun je dit per maand netjes betalen. Zo kun je met auto leasen particulier bijvoorbeeld kiezen om een vw private lease aan te schaffen. Een vw private lease zal dan wellicht minder fijn in de oren klinken, maar het is nog steeds een hele mooie auto. Daarnaast zal je met vw private lease maandelijks minder kwijt zijn dan diegene die in een echte Volkswagen rijden. Met de vw private lease weet je namelijk vanaf de aankoop van je Volkswagen wat je per maand kwijt bent aan het lease contract. Als je kiest voor een vw private lease, zal je niet ineens voor onverwachtse verassingen komen te staan. Hierdoor weet je wat je maandelijks kwijt bent en hoef je je geen zorgen te maken dat je ineens hoge betalingen krijgt voor de auto.

Vroom!

Als je een auto wilt leasen zijn er veel verschillende soorten bedrijf waarbij je dit kunt doen. Voor jou als klant is het dan juist belangrijk om goed te gaan kijken naar de verschillen in het bedrijf. Is de ene bijvoorbeeld duurder per maand, maar bied deze ook meer service? Of is de ene juist goedkoper en kom je dan voordeliger uit. Dit zijn allemaal zaken waar het voor jou belangrijk is om naar te kijken. Zo rij je namelijk met de auto voordelig en veilig. Hoe fijn is dat?