Ondergoed voor dames

0
117

Een van de belangrijkste kledingstukken is ondergoed. Ondergoed is namelijk iets wat elke dag gedragen wordt. Wanneer men sport, werkt of op vakantie is en bij vele mensen ook tijdens het slapen. Ondergoed is een kledingstuk dat lekker moet zitten. De meeste mensen om u heen zullen uw ondergoed niet zien. Dit is dus niet zoiets als een nette galajurk, iets wat er vooral mooi uit moet zien maar soms niet heel comfortabel zit. Bij ondergoed is dit precies andersom. Het is het meest belangrijk dat het comfortabel is voor de persoon die het draagt. Natuurlijk is het ook heel fijn als het ondergoed er mooi uitziet. Dit kan ook leuk zijn voor de partner thuis. Maar ook uit een praktisch oogpunt. Wanneer u zich omkleed in de sportschool of bij het zwembad is het fijn als niet iedereen moet lachen om uw gekke ondergoed. 

 

Verschillende soorten damesondergoed

Dames ondergoed komt in veel soorten en maten voor. Er zijn shorts, dit zijn onderbroeken met korte pijpjes. Deze kunnen ook goed onder een rokje gedragen worden. Wanneer men dan bijvoorbeeld gaat fietsen schuren de benen niet zo over het zadel. Ook kan het praktisch zijn wanneer de wind het rokje een beetje omhoog laat waaien. Wanneer de pijpjes van de onderbroek wat korter worden komt men uit bij de midi. Wanneer ze dan weer wat korter worden komen we uit bij een soort driehoek vorm. Dit heet een tai onderbroek. Deze bedekt de voorkant en de achterkant van de vrouw goed. Een andere populaire onderbroek is de string. Deze heeft aan de achterkant heel weinig stof en bedekt de billen daarom minder goed. Wel kan dit praktisch zijn zodat er geen strepen van de onderbroek zichtbaar zijn bij een strakke jeans of een strakke jurk in de zomer. Een string zit namelijk vooral in de bilnaad van de vrouw. 

 

Andere onderkleding

Bij ondergoed hoeft er niet alleen gedacht worden aan slipjes of boxershorts. Er zijn ook andere vormen van onderkleding. Zo kan er gedacht worden aan een corrigerende body of een onderjurk. Een onderjurk geeft extra steun en kan fijn zijn wanneer u niet wil dat men door of onder de jurk kan kijken. Wanneer een jurkje doorschijnt of uw vormen beter uitkomen kan er gedacht worden aan een onderjurk, Ook bestaat er zelfs thermo ondergoed. Dit kan in de koude winters echt een uitkomst zijn voor mensen die het snel koud hebben. Het thermo ondergoed zit comfortabel en kan ook gewoon onder de normale kleding gedragen worden.