Ontdek alles over mijn hobby\’s

De lente staat voor de deur en dat betekent dat men weer volop naar buiten kan gaan. Of je nu van wandelen, sporten in de buitenlucht of bijvoorbeeld van vissen houdt, het is fijner om dit in de lente te doen dan in de winter. Tenminste, dat vind ik zelf! 

Ik beoefen verschillende hobby's waarvan de meeste buiten gedaan dienen te worden. Denk hierbij aan hardlopen, vissen en het spelen van een potje golf. Ik heb hier al jaren ervaring mee en weet daarom precies wat ik leuk vind. Maar ook word ik er steeds beter in. Zo speel ik golf op een redelijk hoog niveau en weet ik met vissen precies waar ik moet zijn. Om je wat tips te geven voor het vissen en te vertellen wat ik allemaal leuk vind daaraan geef ik in deze blog een aantal voorbeelden. Lees je met mij mee? 

Ga op zoek naar een leuke hengelsportzaak

Wie goed wil zijn in vissen heeft goed materiaal nodig. Ga daarom op zoek naar een hengelsport shop die jou bevalt en waar je goed geholpen wordt. Het is daarnaast belangrijk dat de spullen van goede kwaliteit zijn en dat je, wanneer je online besteld, niet al te lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Zelf doe ik dit door het internet af te struinen, op zoek naar de beste aanbieders van spullen die ik mooi vind. Daarnaast bekijk ik heel gericht wat er in het assortiment te vinden is.

Selecteer de juiste spullen voor de juiste visserij

Zoals ervaren vissers weten; voor het vissen op karper heb je een hele andere uitrusting nodig dan voor het vissen op witvis of zeevis. Dit heeft te maken met de omstandigheden (zoet of zout water), de diepte waarop je vist, het aas dat je gebruikt en ga zo maar door. Voor iedere visvorm ben je genoodzaakt om de spullen aan te schaffen die daar het beste bij werken. Tenminste, als je ook het beste resultaat wil bereiken.

Iets dat ik laatst heb gekocht is een mooie beetmelder. Beetmelders zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, elk met zijn eigen voordelen. Informeer daarom goed naar de verschillende mogelijkheden en kies een merk en soort dat het beste past bij jouw favoriete visserij. Zo heb je voor het vissen op karper namelijk weer andere beetmelders nodig dan voor het vissen op roofvis. 

Kijk jij er ook al weer zo naar uit om lekker te gaan vissen?