Ontdek de wereld op jouw manier: met Travelworld

0
225

Het begon op oudejaarsavond. We waren met vrienden bij elkaar om oud en nieuw te vieren. Een schaal oliebollen op tafel en wat lekkers te drinken. Naast elk bordje lag een envelop met een lot voor de oudejaarsloterij. Al snel ging het over de vraag: wat zou je doen met een miljoen? Wij zouden ons leven niet veranderen. We zouden blijven werken en vooral veel van de wereld willen zien. De kans is klein dat je wat wint met zo’n loterij waar duizenden, misschien wel miljoenen mensen aan deelnemen. Wij hadden niks gewonnen. Onze vrienden €25 en een ander stel €7.50.

Australië

Eenmaal thuis filosofeerden we door, mijn vriendin en ik. De wens om de wereld te verkennen was wel degelijk aangewakkerd en we filosofeerden over onze favoriete bestemmingen: Australië en Zuid-Afrika staan hoog op ons lijstje. Voor de grap keken we eens op internet naar de aangeboden reizen en we werden steeds enthousiaster. Australië reizen zag er fantastisch uit. Travelworld biedt zowel auto- als camperreizen aan naar Australië. Uiteraard zul je keuzes moeten maken als je naar het grote Australië gaat. Je hebt er de mooiste stranden maar je kunt ook naar de Outback, naar tropische wouden of steden bezoeken zoals Perth of Melbourne. De vrijheid van het reizen met een camper trekt ons bijzonder. Je kunt ook kiezen voor een huurauto en logeren in hotels.

Zuid-Afrika

Als tweede op ons wensenlijstje staat een Zuid-Afrika vakantie. Zuid-Afrika is een prachtig, veelzijdig land met natuurparken vol met wilde dieren. Het land heeft prachtige stranden, bergen, cultuur en steden. Voor elk wat wils. Zelf houden wij niet zo van groepsreizen. Juist Zuid-Afrika is een uitstekende bestemming voor een individuele rondreis. Travelworld biedt vele mooie reizen tegen aantrekkelijke prijzen. Daar hoeven wij gelukkig niet eerst de loterij voor te winnen!

Reizen op maat

We hebben een reisinformatiedag bijgewoond, op het kantoor van Travelworld in Den Bosch. Daar kregen we presentaties over diverse bestemmingen. Nadien zijn we in gesprek gegaan met een van de reisspecialisten voor een speciaal reisadvies op maat. Je merkt direct dat deze mensen over uitgebreide ervaring beschikken als het gaat om dit soort reizen. We zijn uitstekend geholpen met het samenstellen en boeken van onze reis. Het gaat gebeuren! We gaan een 22-daagse camperreis maken van Sydney naar Cairns. We hebben zelf de route bepaald. Het fijne van reizen met een camper is dat je goed zicht hebt op de weg omdat je hoog zit. Er zijn verschillende types camper die je kunt huren. Wij kozen er een met een eigen toilet. Je hebt de tijd aan jezelf met een camper. Je kunt zelf je maaltijden klaarmaken waar en wanneer je maar wilt. We verheugen ons enorm op de reis en kunnen niet wachten tot we kunnen vertrekken!