Je social media uitbesteden kan veel opleveren

Online vindbaarheid is van essentieel belang voor ieder bedrijf. Je kunt tegenwoordig niet meer zonder goede website, verschillende social media en natuurlijk regelmatige updates op alle kanalen. Maar hoe pak je dat aan? Het kost je veel tijd om teksten, afbeeldingen en filmpjes online te plaatsen en dan is succes nog niet eens gegarandeerd. Dat is dan weer zonde van je tijd. Het is dus tijd om een andere oplossing te zoeken. Je social media uitbesteden bij een bedrijf dat er echt verstand van heeft is dan verstandig. Oké, je social media uitbesteden kost je wel wat geld, maar het levert je echt wat op!

Je social media uitbesteden is beter voor je bedrijf

Zomaar in het wilde weg overal accounts aanmaken en er dan het beste van hopen kán een tactiek zijn. Maar kijkt jouw doelgroep überhaupt wel eens op Pinterest? Hebben jouw potentiële klanten wel een Facebook of LinkedIn-account? Het is dus eerst van belang dat je weet waar je klanten zich bevinden. Daar is een onderzoek voor nodig. Dat onderzoek wordt samen met jou gedaan. Daarna wordt gekeken naar de meest verstandige frequentie van het aanbieden van de afbeeldingen, teksten en filmpjes (oftewel content) aan jouw klanten. Er wordt dan een contentplanning gemaakt. Je social media uitbesteden levert dus ook voor jezelf duidelijkheid op.

Kies een pakket dat bij jouw bedrijf past

Ben je beginnende ondernemer en wil je je social media uitbesteden, dan lijkt € 400,00 per maand een heel bedrag. Maar wat nu als ik je vertel dat je voor dat bedrag per maand 16 social posts krijgt op 4 verschillende social media? Dan is het ineens een totaal andere zaak, toch? Die € 400,00 per maand heb je dan al snel terugverdiend. Je krijgt iedere maand precies te zien wat jouw socials je hebben opgeleverd. De pakketten kun je zo groot maken als je zelf wilt.

Werk mee aan een beter milieu met Ecoteers

Ga je je social media uitbesteden aan Ecoteers, dan sla je twee vliegen in één klap. Je zorgt voor een betere online vindbaarheid voor jouw bedrijf en Ecoteers plant iedere maand één boom. Ecoteers is fan van duurzaamheid en wil dat ook graag in de praktijk brengen. Zo krijgen duurzame startups korting of zelfs gratis ondersteuning. Samen met Ecoteers werk je dus aan meer succes voor je bedrijf én aan een betere wereld voor ons allemaal. Je kunt op de website vrijblijvend informatie of een gratis social media onderzoek aanvragen.