Vakantie ideeën voor in de zomer

0
321

In Nederland is het helaas nog steeds niet zulk lekker weer en het voorjaar is nog ver te zoeken. Toch is het wel eens fijn om na te gaan denken over een lekkere zon vakantie. Misschien heb je wel kinderen die vastgebonden zitten aan een schoolvakantie en ben je verplicht om in het hoogseizoen op vakantie te gaan. Of misschien kan je lekker samen met je partner op vakantie en kan je zelf kijken wanneer je gaat. Het is lekker om al in juni op vakantie te gaan maar in september is het op veel plekken ook nog erg mooi weer.

Stedentrips in Europa

Naast een reguliere zomervakantie is het af en toe ook eens leuk om er tussen uit te gaan voor een stedentrip. Verschillende plekken zoals Valencia, Lissabon, Barcelona of Sevilla zijn allemaal leuke bestemmingen voor een stedentrip. Op deze locaties kan je genieten van zon, strand, cultuur en heerlijk eten en drinken. Overdag even lekker cultuur snuiven en in de avond naar de leuke winkelstraatjes en verschillende restaurantjes, wie wil dat nou niet? De gemiddelde duur van een stedentrip zit tussen de 3 en 5 dagen. Een stedentrip in Valencia is de ideale bestemming voor een lekker weekendje weg. Van gezellige straatjes en restaurantjes tot de prachtige centrale markt van Valencia zorgen er allemaal voor dat jij je ongetwijfeld wel zult vermaken. En het mooie aan Valencia is dat er genoeg brede zandstranden zijn waar je ook heerlijk kunt genieten van de zon en de zee.

All inclusive

Als je nou niet zo van het actief bezig zijn bent en je eigenlijk het liefst de hele dag lekker wilt relaxen, zonnen, zwemmen en eten dan is een all inclusive vakantie iets voor jou! Bekende bestemmingen voor all inclusive hotels zijn Turkije, Egypte, Griekenland en de Canarische eilanden. Bij alle bestemmingen is het vrijwel altijd heerlijk zonnig en warm. Er zijn verschillende all inclusives waar je uit kunt kiezen. Je hebt een arrangement waarbij je 24 uur gebruikt kunt maken van het buffet en van de drink faciliteiten. Maar er zijn ook all inclusives waarbij je bijvoorbeeld tussen 12:00 uur en 14:00 uur kunt eten en tussen 17:00 uur en 20:00 uur. Voor sommige is zoiets maar beter want anders kan je straks rollend naar huis… Als jij dus echt ultiem wilt genieten op je zon vakantie en je graag tot bij je ligbed bediend wilt worden dan is een all inclusive vakantie de perfecte keuze voor jou!