Wanneer verkoop ik mijn crypto?

Wanneer cryptocurrency kopen of verkopen is een lastige vraag. Het is geen beslissing die gemakkelijk te maken is, maar je moet je algemene doelen kennen. Sommige mensen zijn in het voor de lange termijn, terwijl anderen gewoon een pauze willen nemen. Als u weet wat u wilt en hoeveel u wilt beleggen, kunt u een betere beslissing nemen. Een langetermijnbelegger kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de prijspieken mee te maken en niet te verkopen. Evenzo kan een korte-termijn belegger verkopen op het goedkoopste moment. Zoekt u vaker op wanneer crypto verkopen? Lees dan deze blog! 

Volatile prijzen

Cryptocurrency prijzen fluctueren, en kopen of verkopen op een dag die hoger is dan de dag dat je verkoopt is over het algemeen een beter idee. De beste tijd om te kopen is tegen het einde van de maand, wanneer de prijzen zijn opgeblazen. Dit komt omdat mensen de neiging hebben hun munten te verkopen zodra ze winst hebben gemaakt, en dat is wanneer de prijzen het laagst zijn. Dit patroon gaat echter niet op voor elke munt; het komt vaker voor bij grotere, meer gevestigde munten.

Hoe meer je investeert in crypto, hoe moeilijker het is om te verkopen. Het is het beste om uw beleggingen in crypto's te beperken tot 5% van uw portefeuille. Laat prijsdalingen uw beslissing om te kopen echter niet beïnvloeden. Als de prijs hoog is, koop dan niet meer cryptocurrency alleen omdat het goedkoop is. Zorg er altijd voor dat je al je bases hebt gedekt voordat je investeert in welke soort cryptocurrency dan ook. Het is belangrijk om je risico onder controle te houden en weloverwogen beslissingen te nemen.

Strategie

Vergeet niet dat investeren in crypto een langetermijnstrategie is. In plaats van te kopen en te verkopen op de top van de markt, moet je overwegen om beetje bij beetje te investeren. Je zult veel beter af zijn als je elke dag een klein bedrag investeert. Beleggers met meer geduld zullen de hoogste rendementen behalen door de bewegingen van de markt in kleine stappen te volgen. Verwacht niet dat u van de ene dag op de andere de jackpot wint; het draait allemaal om geduld en discipline.

Om uw winst te maximaliseren, moet u uw geld spreiden over verschillende digitale valuta's. Een langetermijninvestering in Bitcoin kunt u het beste doen wanneer de prijzen laag zijn en het is een handel voor de lange termijn. Vergeet niet dat prijzen dagelijks kunnen fluctueren, dus u kunt uw geld het beste spreiden over een paar verschillende digitale valuta's. Bovendien zou u moeten investeren in altcoins. Zo kunt u uw investeringen diversifiëren en uw risico's spreiden. Blijf ook op de hoogte van verschillende munten. Zoals de Ethereum 2.0 munt.

Conclusie 

De beste tijd om crypto te kopen is wanneer je klaar bent om de sprong te wagen. Of u nu net begint of een langetermijnbelegger bent, het is belangrijk om een helder hoofd te gebruiken wanneer u handelt. Terwijl veel handelaren hier zijn om snel geld te verdienen, raden de meeste analisten een langetermijnstrategie aan. U zult zien dat winsten en verliezen zich uitmiddelen over een langer tijdsbestek, en u zult beter voorbereid zijn om grotere risico's te nemen.