Wat doe je als Sinterklaas onverwachts het land binnenkomt?

0
180

Sinterklaas is natuurlijk een heel leuk feest voor zowel jong en oud. Midden november is het vaak de tijd dat Sinterklaas met de stoomboot aan komt in Nederland vanuit Spanje. Al maanden daarvoor heeft het Sinterklaasfeest Nederland in zijn greep. Iedereen is altijd druk bezig met het inslaan van allerlei lekkernijen en het bedenken van uitgebreide cadeaulijstjes die Sinterklaas vervolgens waar mag gaan maken. Aangezien wij onszelf altijd een jaar weer kunnen voorbereiden voordat Sinterklaas weer ons land binnenkomt verloopt alles super soepel. De schoenen zijn altijd gevuld, cadeautjes in overvloed op 5 december en weken lang kun je al het lekkers in de winkel kopen. Maar wat gaan wij eigenlijk doen als Sinterklaas onverwachts het land binnenkomt? In dit artikel vertel precies hoe jij ervoor kunt zorgen dat een onverwachts Sinterklaasfeest alsnog een succes wordt. 

Winkels zijn niet de enige plek waar jij sinterklaas inkopen kunt doen

Veel mensen denken altijd je sinterklaasinkopen op maar 1 plek kunt doen en dat is de winkel. Gelukkig is dit niet waar. Online kun jij het hele jaar je ei kwijt en kun je met het grootste gemak sinterklaaspakketten online bestellen. In een sinterklaaspakket zit eigenlijk al alles wat je op zijn minst nodig hebt rond de Sinterklaastijd. Gelukkig is de Sint zo lief geweest om ervoor te zorgen dat webshops in Nederland beschikken over zijn pakketten. Mocht Sinterklaas namelijk onverwachts het land binnenkomen kun jij altijd alles wat je nodig hebt bestellen. Buiten de pakketten kun je ook alle lekkernijen online bestellen. Door bij Google ‘strooigoed sinterklaas’ in te typen krijg je allemaal websites te zien die jou kunnen helpen bij het bestellen van dit strooigoed. 

De spullen zijn ingekocht nu de feestsfeer nog

Het inslaan van de sinterklaasspullen is 1. Nu moet er nog gezorgd worden dat er ook een feestsfeer komt in het land. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Dit lukt eigenlijk maar op 1 manier en dat is door samen te accepteren dat Sinterklaas eerder begint dan normaal. Dus maak er in zo geval het beste van en organiseer een optocht ga de straat op opzoek naar de roetveegpieten. Die hebben altijd lekkere pepernoten bij zich en kunnen leuke acrobatische kunstjes voordoen. Dit zorgt altijd voor een leuke sfeer waarin iedereen kan genieten. Dus mocht Sinterklaas onverwachts vroeg in het land komen is het mijn tip om online je spullen te bestellen en vervolgens met iedereen te genieten van het feest.