Wat draag jij het liefst in de winter?

0
150

De maand februari is nu begonnen en we gaan te maken krijgen met wat koudere dagen en wat onstuimig weer. Maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij want we zitten nog midden in de winter. Maar je wilt er in de winter, of eigenlijk elk seizoen, er natuurlijk wel leuk uit zien. Maar wat kan je allemaal in de winter eigenlijk aantrekken. Nou ik vind zelf dat je alles gewoon nog kan dragen. Zelfs jurkjes ja, doe er een mooie panty onder, een dunne of een wat dikkere net wat je zelf wilt, en je bent gewoon klaar om te gaan. Maar wil je wat inspiratie? Dan kunnen wij dat altijd nog geven natuurlijk.

 

Jurkjes kunnen ook gewoon in de winter maanden

Of je nu op zoek gaat naar grote maten jurken, leren jurkjes, strakke aansluitende jurkjes of juist losse jurkjes. Je kan ze ook voor in de winter overal vinden, en dragen natuurlijk. Of je nu voor een egaal kleurtje gaat, voor een printje of voor een jurk met streepjes. Dan is het altijd wel goed om wat variatie in jouw garderobe te hebben. En zo kan je jouw jurkjes ook combineren met mooie laarzen of met sneakers. Je kan het allemaal combineren anno 2020. 

 

Ben je liever niet van de jurken in de winter

Dan kan je natuurlijk er ook voor kiezen om voor broeken te gaan. Wat nu natuurlijk helemaal in is, en waar je iedereen mee ziet lopen zijn natuurlijk leren leggings. Ideaal, want het zit super comfortabel en het ziet er ook nog eens verzorgd uit. Je trekt het aan en je bent klaar om te gaan. En het voordeel, ze zijn in alle maten te vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een legging grote maat of kleine maat zoekt, je kan het allemaal vinden. Trek er een iets langer blousje op aan en je bent klaar om te gaan, je kan het ook altijd nog combineren met een leuke trui. Ook hierbij kan elke schoen gecombineerd worden. Een leuk laarsje, sneaker of een andere schoen. Het kan allemaal.

 

Dus wat trek jij in de winter altijd aan? Combineer jij alle stijlen bij elkaar, of ga jij juist voor een cleane look? Dat kan natuurlijk ook. MAar onthoud goed, dat je in de winter ook gewoon alles aan kan trekken wat je aan wilt trekken. Dat scheelt natuurlijk weer in de keuzes die jij elke ochtend, of eventueel de avond van te voren moet maken.