Kleine presentjes die iedereen waardeert!

0
229

Vrijwel iedereen houdt wel van een cadeautje krijgen. Je voelt je immers gevleid en in het zonnetje gezet. Een klein presentje is dan ook een mooi gebaar om te maken. Of het nou een vriend, vriendin, collega of wat dan ook is, soms is een cadeautje de manier om je waardering te laten blijken. Toch hebben mensen vaak moeite met het verzinnen van zo’n presentje, al helemaal als het budget niet te groot mag zijn. Speciaal voor deze mensen is deze blog, waarin we de meest simpele, en wellicht voor de hand liggende cadeautjes op een rijtje gezet hebben. Inclusief tips hoe je deze dingen dan net wat specialer maakt.

Een bosje bloemen

Met bloemen kan je vrijwel nooit stuk gaan, al helemaal niet wanneer de ontvanger een dame is. Het lijkt wellicht cliché, en dat is het wellicht ook wel een beetje, maar je kan simpelweg niet snel fout gaan met bloemen. Het gaat namelijk vooral om het gebaar, en het is een leuke manier om bijvoorbeeld een collega die je uit de brand hielp te bedanken. Bloemen zijn namelijk altijd gemakkelijk te kopen, ze zijn persoonlijk(mits je de favoriete bloemen van de ontvanger weet natuurlijk!), en ze fleuren een kantoor of bureau leuk op voor een aantal dagen. Dus als je een keer iets wil geven maar je weet niet perse wat, koop een mooie bos bloemen!

Chocolade

Een andere favoriet is natuurlijk chocolade. Het is gemakkelijk, niet al te duur en vrijwel iedereen houdt er van. Waarschijnlijk heb je ooit zelf weleens een doos merci cadeau gekregen. Nu moet gezegd worden dat een doos merci wel een tikje afgezaagd is, maar gelukkig zijn er een hoop andere leuke opties. Zo kan je hier bijvoorbeeld speciale verjaardag chocolade vinden, zo maak je het toch net iets wat specialer. En ook de romanticus haalt hier zijn hart op, zo is er ook genoeg chocolade valentijn. Voor bijvoorbeeld die net iets specialere collega…

Boeken

Een persoonlijke favoriet om te geven zijn boeken. Al helemaal als je een beetje bekend bent met de interesses van de persoon in kwestie kan een boek een prachtig cadeau zijn. Het is namelijk perfect als bijvoorbeeld een aandenken, wanneer een collega afscheid neemt bijvoorbeeld. Je bewaart een boek tenslotte, en zo zal de ontvanger altijd een aandenken aan jou in zijn of haar kast hebben. Ook kan je een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de kaft schrijven. Zo maak je trouwens elk cadeau persoonlijk!