Ruim assortiment aan sieraden

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor je moeder, vriendin, zusje of wie dan ook? Dan kan Melano een goede tip zijn als je voor sieraden wil gaan. Melano biedt een zeer breed assortiment aan. Of je nou oorbellen, een ring, een ketting of armbanden zoekt, Melano heeft het allemaal. Je kunt bij Melano kiezen voor bijvoorbeeld een subtiel ringetje met een heel klein steentje. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ring met een hele opvallende steen. Het is dus heel divers en daarom zit er altijd wel wat moois bij!

Ga je voor goud, zilver of toch liever rose?

Iets wat Melano heel veelzijdig maakt, is dat je niet alleen verschillende kleuren kunt kiezen, maar ook het design. Je kunt bijvoorbeeld voor een glad design gaan, maar ook een wat robuustere ring of een setje van ringen. Je kunt dus alle kanten op. Ben je heel erg van de armbanden? Dan zou je een subtiel armbandje kunnen kiezen of eentje met parels. Ook hierbij verschillen de kleuren. Denk aan goud en zilver, maar ook rose goud is een optie. De kettingen zijn divers door alle verschillende hangers die je kunt kiezen. Of je nou voor een puzzelstukje gaat of een subtiel diamantje, bij Melano kan het.

Kies de meest passende optie

Ben je voor je geliefde of voor een speciaal persoon op zoek naar iets unieks? Dan zou je eens kunnen kijken naar een Melano ring in rose goud. Zelfs rose gouden ringen zijn in diverse soorten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een echte knaller met een mooie grove steen, maar ook voor een subtieler ringetje die niet heel erg opvalt. Dit ligt natuurlijk aan de persoon waarvoor de ring bedoeld is. Als je weet dat deze persoon graag van een opvallende look houdt, dan ga je natuurlijk voor de ring die er echt uitspringt. Is de persoon waarvoor de ring bedoeld is wat subtielere ringen gewend en wil ze een nieuwe ring graag aansluiten bij haar collectie? Dan is de minder opvallende ring een betere optie. 

Maak het cadeau helemaal af

Wil je nog iets wat aan kan sluiten bij een Melano rose gouden ring? Dan zou je eens naar de ruime collectie aan oorbellen kunnen kijken bij Melano. Denk bijvoorbeeld aan knopjes, of mooie hangers. Is het bedoeld voor een feestje of voor dagelijks gebruik? Ook hiermee kun je alle kanten op!