Op zoek naar een coffeeshop in de omgeving van Zwolle?

Ben je op zoek naar een goede Zwolle coffeeshop of in de omgeving van Zwolle? In dit artikel bespreken we de verschillende coffeeshops en waar je op moet letten als je naar een coffeeshop gaat. Zo weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken en dat is wel zo prettig. Als je dit namelijk niet doet kan je voor verrassingen kom te staan en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Coffeeshop in Zwolle

Je bent op bezoek in Zwolle of je woont in Zwolle en je bent op zoek naar een coffeeshop. In Zwolle kun je naar drie verschillende shops gaan. Zo is er de Coffeeshop de Pijp, Coffeshop de Tulp en Sky High Coffeeshop. Coffeeshop de Pijp bevindt zich net buiten het centrum zoals ook Sky High Coffeeshop. Coffeeshop de Tulp vind je in het centrum van Zwolle en staat zelfs in de top 10 van de beste Coffeeshops van Nederland.

Coffeeshops in de omgeving van Zwolle

Hoewel er in Zwolle verschillende shops te vinden zijn, is dat in de omstreken wel anders. Zo is er maar een Coffeeshop Kampen. Kampen is een klein dorpje langs de rivier de IJssel. Kampen ligt op ongeveer 16 kilometer verwijderd van Zwolle en je bent er met zo’n 20 minuten met de auto. Coffeeshop ’t Keldertje is te vinden in Kampen. Om verschillende shops te proberen kun je dus beter naar Zwolle gaan.

Waar moet je opletten als je naar de Coffeeshop gaat?

Ten eerste is het belangrijk dat je een geldig identiteitsbewijs op zak hebt als je een coffeeshop bezoekt. Voor toegang tot de shop is de minimumleeftijd namelijk 18 jaar, er wordt hierop gecontroleerd bij de deur. Zorg daarom wanneer je nog geen 25 jaar bent dat je een geldig rijbewijs of identiteitsbewijs fysiek kunt tonen. Let ook op de kwaliteit van de producten en of de shop gelegaliseerde Cannabis verkoopt. Deze producten zijn namelijk veilig en getest. Wanneer het de eerste keer is dat je naar de coffeeshop gaat kun je je het beste laten adviseren door de medewerkers van de shop. Zij weten precies welke producten bij je passen wanneer je voor het eerst Cannabis gebruikt.

In gezelschap naar de Coffeeshop of alleen?

Het is natuurlijk gezellig om met wat vrienden een rustige middag of avond naar de Coffeeshop te gaan. Maar het is ook helemaal niet gek om alleen te gaan, maak een praatje met de andere gasten of speel een spelletje met ze. Je kiest zelf voor het gezelschap alleen of met vrienden.