Wat je in huis móet hebben

0
118

In een tijd waarin we vrijwel altijd thuis zijn, moet dat huis natuurlijk wel voorzien zijn van alle gemakken. Nog meer dan normaal. 24 uur per dag is lang, en dat zeven dagen per week. De één vindt het heerlijk om zoveel thuis te zijn, de ander heeft het er maar moeilijk mee. Dan kan je het je maar beter gemakkelijk maken thuis. In deze blog vertel ik je hoe. Lees je mee?

De ideale outfit

Als je dan toch thuis bent, dan kun je het er maar beter van nemen. Zeker als je geen online meetings hebt. Wie loopt er niet het liefst in een zachte pyjama rond? Ga voor een warme onesie dames en je bent in één keer helemaal aangekleed. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit. Heb je kinderen in huis? Dan willen die er ongetwijfeld ook één. In een leuke print? Of met een dierenthema? Misschien wil je zelf liever iets neutraals. Dan kan dat ook. De onesie kind opties zijn eindeloos. Straks heb jij voor iedere dag een andere onesie.

Een restaurantwaardige keuken

Uit eten gaan, kan op het moment niet. We hebben onze eigen keuken nog nooit zoveel gebruikt als nu. Zorg dat alles goed werkt en verwen je zelf op iets extra’s. Zo hebben wij een koken waterkraan laten installeren. Liever toch die restaurantervaring? Bestel dan bij je favoriete plekje. Sommige restaurants leveren namelijk meerdere gangen menu’s. Je hoeft de borden vaak alleen maar thuis op te warmen. Even de tafel netjes dekken, kaarsjes aan en een flesje wijn in huis en je waant je helemaal in de ultieme restaurantervaring.

Blijf bezig

Altijd maar thuis zijn, kan enorm gaan vervelen. Houd jezelf daarom bezig. Maar trek ook een lijn tussen werk en vrije tijd. Zoek naar nieuwe hobby’s om uit te proberen. Zoals bijvoorbeeld: thuis sporten, of een creatieve bezigheid als schilderen. Daarnaast kan de verveling niet toeslaan en zo blijft het thuisblijven makkelijk en zelfs leuk.

Alle ontspanning die je je kan wensen

Maar ontspanning is minstens zo belangrijk als bezig zijn. Na een dag vol hobby’s en werk is er niks fijner dan op de bank ploffen, in je onesie! Zet een film op of speel een spelletje met de rest van je huishouden, huisgenoten of familieleden. Op die manier voelt de dag zo normaal als kan aan, werk en privé lopen zo minder in elkaar over. En je hebt toch tijd voor beide!