Een nieuwe auto, hoe schaf jij hem aan?

Je auto is na vele jaren toe aan vervangen of wil je graag een nieuwe auto aanschaffen, maar waar moet je dan nu toch voor kiezen. Naast het feit dat er tegenwoordig verschillende soorten auto’s te verkrijgen zijn in verschillende uitvoeringen, zijn er ook verschillende manieren hoe je een auto kunt aanschaffen. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een auto te kopen en hij direct van jou is, maar is het tegenwoordig ook mogelijk om een auto te leasen. Bij het leasen van een auto sluit je het leasecontract af voor een kortere of iets langere tijd, waarna je voordelig en op een flexibele wijze voorzien bent van een auto. In dit blog vertellen we je meer over short lease, dat zowel privé als zakelijk erg veel gebruikt wordt!

Kies voor short lease!

Met short lease zal er altijd een auto voor je beschikbaar zijn. Samen met de dealer kun je gemakkelijk en snel een flexibel contract opstellen, waarna je voor een korte tijd zult beschikken over een auto, bus of ander voertuig. In het contract staan de eisen beschreven en is het gehele onderhoud van de auto voor de rekening van de leasemaatschappij, waardoor je zelf alleen nog maar de benzinekosten hoeft te betalen. 

Vooral voor het MKB, startende ondernemers, ZZP -ers en andere werknemers van bedrijven is het ideaal om te beschikken over een lease auto. Voor een korte periode kun je beschikken over een auto, om vervolgens gemakkelijk van klant naar klant te reizen. Je beschikt over een nette auto en zorgt dit ook voor een juiste uitstraling naar de klanten toe. Echter is het zo dat short lease niet alleen op zakelijk gebied relevant is, ook voor particulieren biedt short lease vele voordelen!

De voordelen van shortlease prive

Ook voor particulieren biedt shortlease vele voordelen. Mey short lease prive kun je zorgeloos, voordelig én flexibel autorijden. Je beschikt over een keuze uit 1300 verschillende auto’s, waarna de auto binnen 24 uur voor de deur zou kunnen staan. Als particulier ben je alleen verantwoordelijk voor de brandstof, waardoor de leasemaatschappij al het onderhoud van de auto regelt. 

Het verschil tussen private lease en short lease is dat je met een private leasecontract vaak langdurig aan een contract zit verbonden, terwijl je het contract bij shortlease – na 30 dagen – op ieder moment kan opzeggen. Ook zul je met shortlease prive niet over een BKR beschikken, terwijl dit bij private lease wel het geval is. 

Kijk eens of short lease iets voor jou is en wat de voordelen voor jezelf zijn, waarna je volgende week wellicht ook in een nieuwe auto rond kunt rijden!