De leukste cadeau’s voor mannen

Het vinden van een leuk (verjaardags)cadeau voor mannen kan soms best ingewikkeld zijn. Vandaag vind je in deze blog inspiratie om een echt origineel cadeau aan de mannen in je omgeving te geven. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

  1. Gereedschap

Is jouw man een echte klusser of in ieder geval in het bezit van twee rechterhanden? Dan is de kans zeer groot dat je hem erg blij kunt maken met gereedschap. Gereedschap is een kostbare investering, maar gaat soms een leven lang mee. Waarschijnlijk heeft jouw man stiekem een verlanglijstje in zijn hoofd als het gaat om nieuw gereedschap. Bijvoorbeeld een set nieuwe schroevendraaiers of juist een zaag. Of wat dacht je van een hogedrukreiniger? Het zal voor jou voelen als een praktisch cadeau, maar je man zal er heel blij mee zijn. En laten we eerlijk zijn, het is toch fijn als je cadeau écht enthousiast ontvangen en gebruikt wordt? 

  1. Boek voor mannen

De markt voor zelfhulpboeken was lange tijd erg georiënteerd op vrouwen, toch zie je de laatste twee jaar ook dat er steeds meer (zelfhulp)boeken geschreven worden speciaal voor mannen. Boeken over het omgaan met het vaderschap, het maken van carrière en de rol van de man in de 21e eeuw. Allemaal thema’s waar jouw man (onbewust) mee bezig kan zijn. Een zelfhulpboek is dan een waardevol cadeau waar je man direct mee aan de slag kan. Wie weet wat voor een positieve invloed dit op jullie relatie heeft. 

  1. Een ervaring

Geef jij liever een ervaring cadeau aan je man? Heel begrijpelijk, samen herinneringen maken is natuurlijk het allerleukste. Gelukkig, heb je tegenwoordig genoeg te kiezen en kun je de ervaring helemaal afstemmen op je man. Houdt hij bijvoorbeeld enorm van barbecuen? Geef hem dan een barbecue clinic cadeau waarin hij leert om te koken met een speciaal soort vlees, zoals het maken van pulled pork of de ideale steak.
Is je man meer van de actie? Dan kan het ook enorm leuk zijn om hem een dagje driften cadeau te doen op de racebaan. Dit zal zeker ervoor zorgen dat de adrenaline door zijn lijf gaat stromen.

Wil je liever een activiteit cadeau doen om samen te doen? Huur dan een oldtimer met picknick. Als je een oldtimer in Limburg huurt, ben je ook gegarandeerd van dat buitenlandgevoel. Samen in een oldtimer door de glooiende Limburgse heuvels. Romantischer kan haast niet, toch?