Verkoop je auto via OSW.nl. Dat is wel zo gemakkelijk

  Ben jij een van de mensen die, sinds de uitbraak van de corona-pandemie, thuis is gaan werken? En heb jij ook ontdekt dat je je werk net zo goed of misschien zelfs wel beter vanuit huis kunt doen? Dan kan het zomaar zijn dat je je auto niet meer nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je partner nog een auto heeft en jullie, in deze nieuwe situatie, aan één auto genoeg hebben. Je auto verkopen is dan een goede optie. Maar hoe kun je je auto veilig verkopen? Verkoop je auto via OSW.nl. Je weet dan zeker dat je het goed geregeld hebt!

  Hoe werkt het als je je auto verkoopt via OSW.nl?

  Hiervoor hoef je echt de deur niet uit. Je kunt, online, heel gemakkelijk je kenteken en nog wat andere gegevens invoeren. Dit kost je maximaal 5 minuten. Je ontvangt dan direct een bevestiging van OSW.nl in de mail. Dan gebeurt er van alles, achter de schermen. Je kunt er op rekenen dat je al binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van OSW.nl in je mailbox hebt. Ga je akkoord met deze offerte? Dan kun je de deal sluiten. Heb je het aanbod geaccepteerd? Zelfs dan hoef je niet met de auto op weg om deze ergens af te leveren. OSW.nl haalt, op afspraak, je auto bij je thuis op. Je krijgt dan direct betaald. Ook voor een vrijwaringsbewijs wordt gezorgd.

  Kan ik hier ook andere vervoermiddelen verkopen?

  Jazeker! Je kunt bij OSW.nl niet alleen terecht voor de verkoop van je auto. Ook je motor, boot, caravan of camper kun je hier verkopen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een exemplaar dat rijp is voor de sloop of een rijdende auto met een geldige APK. Natuurlijk merk je dan wel een verschil in prijs, maar het is wel dé manier om welk vervoermiddel dan ook te kunnen verkopen. En dat zonder enig gedoe!

  Is dit een betrouwbare manier van verkopen?

  Het verkopen via OSW.nl is zeker een betrouwbare manier van verkopen van welk vervoermiddel dan ook. Het verkopen is 100% gratis en vrijblijvend en je hebt alleen te maken met RDW-erkende inkopers. Dat is wel anders dan zomaar online zaken doen via social media. Je weet nu dat je te maken hebt met een betrouwbare partij die de afspraken zal nakomen. Dat is een fijn idee. Je hoeft je geen zorgen te maken over louche kopers die verdwijnen tijdens het maken van een proefrit!