Een tafelkleed op maat is mooi in huis én in de tuin

  Bij een tafelkleed denk je waarschijnlijk vooral aan de speciale maaltijden bij Kerst of Pasen. Je hebt, naar alle waarschijnlijkheid, op alle andere dagen placemats of geen tafelbekleding liggen. Maar waarom eigenlijk niet? Omdat er geen tafelkleed in de juiste maat te vinden is? Omdat je het wassen en strijken van een tafelkleed zoveel gedoe vindt? Omdat je knoeiende kleuters hebt en geen zin hebt in al dat extra gedoe? Wat nu als ik je zeg dat je een tafelkleed op maat kunt laten maken? Een tafelkleed op maat dat geschikt is voor binnen en voor buiten? Een tafelkleed op maat dat je gemakkelijk en snel kunt schoonmaken?

  Laat een tafelkleed op maat maken

  Je kunt er, natuurlijk, voor kiezen om zelf een lap stof te kopen en de naaimachine uit het stof te halen. Maar zelfs het maken van een tafelkleed is nog een flinke klus. Wat nu als je net even scheef gaat? Of als je toch niet tevreden bent met het resultaat? Door een tafelkleed op maat maken uit te besteden, zorg je altijd voor een perfect passend tafelkleed. Je hoeft alleen maar goed te meten en de juiste afmetingen door te geven. Dit kan online. Hier kies je ook de stof waarvan je het kleed gemaakt wilt hebben.

  Een tafelkleed dat gemakkelijk is schoon te maken

  Je kunt deze tafelkleden gemakkelijk schoonmaken. Ze zijn namelijk voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat druppels vloeistof niet kunnen doordringen tot in het kleed. Kruimels veeg je er gemakkelijk af. Is er gemorst met jam? Dan kun je deze vlekken verwijderen met een vochtige doek, zonder dat er lelijke vlekken achterblijven in de stof. Hierdoor zijn deze tafelkleden geschikt voor binnen en voor buiten. Wil je het kleed toch wassen? Dan kan dat in de wasmachine, zonder toevoeging van wasverwachter. Strijken kan, maar hoeft niet. Hang het kleed (buiten) aan de lijn en de kreukels zullen er zo uitzakken.

  Heb je de smaak te pakken?

  Laat dan behalve een op maat gemaakt tafelkleed ook eens placemats of een mooie tas maken in de bijbehorende stof. En wat denk je van een strandstoel? Zo'n fijne stoel je je gemakkelijk kunt meenemen naar het strand of naar het park. Maar ook in de tuin is zo'n stoel een aanrader. Zit je liever wat meer rechtop? Laat dan mooie regisseursstoelen maken. Je kunt, ook bij het samenstellen van de stoelen, kiezen voor alle verschillende stoffen die je op de site ziet.