Een beetje dromen is niet verkeerd, toch?

0
262

We zijn nu bijna twee maanden verder en we zitten nog steeds niet aan het einde van de pandemie. Wel lijkt er een eind in zicht te zijn, alleen kunnen de experts nog niet helemaal duidelijk zeggen wanneer we weer op vakantie mogen. Toch is het niet helemaal verkeerd om daar als een beetje over na te denken, toch? In dit blog vertel ik je over waar ik heel graag naartoe wil graag op vakantie wanneer dit weer is toegestaan!

Frankrijk

Een hele lange tijd geleden ben ik voor het laatst in Frankrijk geweest. Ik heb toen een vakantie gehad samen met mijn familie net in het midden van het land (ten zuiden van Troyes). Deze vakantie heeft wel zijn sporen achter gelaten.

Ik heb hier mijn eerste woordjes Frans geleerd, mijn topografie verbeterd omdat ik steeds degene was die de kaart mocht voorlezen en als laatste heb ik deze vakantie geleerd hoe ik met mensen om moet gaan. Dit was namelijk de eerste vakantie dat mijn grote broer niet meer was met mij en mijn ouders en dus moest ik mezelf maar gaan vermaken.

Op de camping bleek het helemaal vol te zitten met andere kinderen en ik heb mezelf binnen no-time weten te mengen met de andere kinderen op de camping. Gelukkig ging dit erg soepel vanaf het eerste moment. Veel goede herinneringen zijn overgebleven na deze vakantie. Dit is een van mijn grootste beweegredenen om weer naar Frankrijk terug te keren. Deze keer wil ik echter wel naar een ander gebied

De Franse Riviéra

Nu, een paar jaar later, mag ik zelf kiezen waar ik naartoe ga op vakantie. Gelukkig hebben mijn ouders me bijgebracht om niet te kiezen voor luxe hotels of all-in-clusive resorts. Ik ga liever kamperen en zwemmen in een groot meer of de zee!

Daarom wil ik zodra we weer op vakantie mogen heel graag een keer naar de camping in Frankrijk. Mijn ouders raadden me aan om te zoeken op het internet naar camping Cote d’Azur. Al gauw kwam ik uit bij de pagina Campings Frankrijk – LuxCamp. Hier worden erg veel verschillende mogelijkheden aangeboden om een camping te reserveren.

De keuze is zelfs zo groot, dat ik op gegeven moment niet meer kon kiezen. Daarom besloot ik om meerdere campings te bezoeken tijdens mijn reis. Ik zou toch met de auto gaan en daarom kon ik zeker wel meerdere plekken bezoeken. Dit geeft mij echt een gevoel van vrijheid.

Helaas blijft het voorlopig nog even bij dromen en zal ik nog even moeten genieten van de zon in mijn eigen achtertuin. Ook niet verkeerd!