Ontspannen tijdens de warme zomerdagen

0
171

Het is weer bijna zo ver! De zomer komt eraan. Met de huidige maatregelen en restricties wordt het misschien wat lastig om jezelf nog te vermaken deze zomer. In dit blog vertel ik je over vier mogelijkheden om jezelf ook in quarantaine te verkoelen!

Bezoek een windtunnel

Of als je die even niet tot jouw beschikking hebt: koop een waaier. Waaiers zijn niet alleen leuk om te gebruiken op festivals, maar ook in jouw eigen achtertuin of dakterras zijn waaiers ontzettend handig. Ze zijn licht in gebruik en vaak nog erg opbeurend ook door hun leuke kleurtjes.

Geen zin om de hele dag je pols te belasten? Geen probleem, tegenwoordig zijn er ook elektrische waaiers (propellers) die voor verkoeling kunnen zorgen tijdens de warme zomerdagen.

Ga naar het zwembad

Een bezoekje brengen aan een zwembad bij jou in de buurt is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een blog leest over thuisvermaak. Maar bekijk het zo: als jij niet naar het zwembad kunt, breng jij het toch gewoon naar jezelf toe?

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze zomer te kunnen genieten van een zwembad. Een makkelijke optie is een klein opblaasbadje kopen bij een speelgoedwinkel. Vul hem met water en gooi er wat ijsblokjes bij voor extra verkoeling.

Wat je ook kunt doen, is een heus inbouw zwembad installeren. Bij Hans Stassar hebben ze een ruime keuze in zwembaden. Het voordeel van een inbouwzwembad is dat hij vele malen langer mee gaat en ook genoeg ruimte biedt voor het hele gezin! Ik zou het wel weten.

Zoek de schaduw op

Deze tip lijkt nog al voor de hand liggend, maar toch zet ik hem er even tussen. Elk jaar weer zie ik vriendinnen van me te veel in de zon zitten omdat ze een mooi kleurtje willen krijgen. En elk jaar weer hoor ik ‘Goh het is zó warm hier. Of ligt dat aan mij?’.

Creëer jouw eigen ijssalon

Wie houdt er niet van: ijsjes eten op een warme zomerdag. Ik weet nog toen ik vroeger in een ijssalon werkte was ik altijd zo blij dat ik lekker in de koelte kon werken en aan het eind van mijn werkdag een ijsje mee naar huis mocht nemen. Ik ga je kort uitleggen hoe jij thuis zelf een kleine ijssalon kunt opzetten.

Koop een paar verschillende smaken ijs bij jouw supermarkt, leg ze allemaal mooi op een rijtje in de vriezer en voilà! Je hebt jouw eigen ijssalon opgericht. Of tenminste, voor de mensen met wie jij in quarantaine moet doorbrengen.

Hopelijk werken deze tips voor jou! Heb je vragen of toevoegingen? Neem dan contact met mij op en ik zal zo snel als mogelijk reageren!