Sieraden die helemaal bij jouw stijl past

0
170

Iedereen heeft uiteraard zijn eigen stijl. En dat is maar goed ook. Want als we allemaal veel op elkaar leken, dan zag de wereld er eigenlijk ook maar saai en eentonig uit. Ook al zou het een uitgesproken smaak zijn, zelfs dan zou het verbloemen en niet meer uitgesproken zijn. Want uiteindelijk loopt iedereen er dan mee. En dat is natuurlijk niet leuk, want iedereen is uniek en het is fijn als je helemaal jezelf kan zijn. Maar jouw eigen stijl compleet maken is natuurlijk ook fijn.

Hoe maak jij jouw outfit compleet?

Jouw outfit kan je natuurlijk op verschillende manieren af maken. Denk bijvoorbeeld aan make up dat er goed bij past en de outfit af maakt. De juiste schoenen onder jouw outfit. Maar uiteraard ook de sieraden kunnen jouw outfit afmaken. Want ga je te overdreven bij jouw outfit dan klopt het geheel natuurlijk niet. Maar ook wanneer je sieraden aan doet die uiteindelijk niet matchen erbij. 

Maar wat voor sieraden zou jij dragen? Sieraden met vingerafdruk of juist een hele simpele ketting zonder hanger of een parel ketting? Maar het hoeft natuurlijk niet alleen een ketting te zijn, of überhaupt een ketting. Je kan ook denken aan armbanden. Een Armband infinity of juist een geboortearmband maar dan wanneer je volwassen bent is tegenwoordig ook helemaal terug en veel te zien bij mensen.

Wat voor sieraden draag jij graag?

Voor iedereen is het uiteraard verschillend met wat voor sieraden je draagt. Want ook dit heeft uiteraard te maken met de stijl die jij draagt. Want de een is meer van de meer opvallende sieraden die een statement bij de kleding maakt. En de andere houdt meer van wat simpelere sieraden die gemakkelijk te combineren zijn bij verschillende outfits. Het is voor iedereen persoonlijk. Ook voor heren zijn er veel leuke sieraden met persoonlijke kenmerken. Kijk maar is naar heren armband graveren, stoer en persoonlijk.

Zo is er ook nog een verschil of mensen gouden sieraden, zilveren sieraden of eventueel rosegouden sieraden dragen. Want ook daar heeft iedereen uiteraard zijn voorkeur in. Maar ook dit is uiteraard alleen maar goed. Zo kom je waarschijnlijk ook minder snel mensen tegen met dezelfde sieraden als jij hebt. En al helemaal wanneer je ze een beetje persoonlijk maakt met een inscriptie of bijvoorbeeld een afbeelding. Dat kan tegenwoordig allemaal en dan heb jij helemaal een uniek sieraad. Want hoe groot is de kans dat wanneer je een ring hebt die eenzelfde inscriptie heeft zoals dezelfde datum of precies dezelfde zin gegraveerd. Die kans is uiteraard erg klein lijkt ons. En dat is maar goed ook.